arrow_back

Bezig

Bezig voor jou als begeleider

Mediation
De arbeidsmediators van Bezig zijn allen geregistreerd en gecertificeerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (MFN). Dit betekent dat de mediator strikt onpartijdig is en gebonden is aan de voorgeschreven werkwijze.

Zie hiervoor de informatie en de reglementen op www.mediatorsfederatienederland.nl In sommige gevallen is er sprake van een arbeidsconflict. Of een combinatie van verzuim en arbeidsconflict. Naast een effectieve verzuimbegeleiding is er vaak bemiddeling nodig om het daadwerkelijk belang van samenwerking te bereiken.

In deze gevallen biedt mediation een oplossing. Een conflict is er om opgelost te worden!
Coaching

Veranderen hoort bij het leven. Een ieder loopt wel eens vast in zijn leven en kan wat wind mee gebruiken. Of verdient het om inzicht te krijgen in belemmeringen, patronen of anderszins persoonlijke kenmerken. De coaches bij Bezig dragen wezenlijk bij aan een verandering. Allen zijn geschoold als coach en beschikken over meerjarige ervaring. Zo beschikt Bezig over gedragscoaches, teamcoaches, loopbaanbegeleiders & executive management coaches. Met de kenmerkende zorgzame én effectieve begeleiding van Bezig. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Zo beschikt Bezig over gedragscoaches, teamcoaches, loopbaanbegeleiders & executive management coaches

Bezig met

Het moeilijkste dat je ooit in je leven zult doen, is jezelf als een thuis beschouwen - je goed voelen, ongeacht wat er in je gebeurt.